YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasımlı İÖO'na vergi haftasında ziyaret

Alaplı Vergi Dairesi memurları vergi haftasında Kasımlı İÖO'nu ziyaret ettiler

Kasımlı İÖO'na vergi haftasında ziyaret

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Alaplı Vergi Dairesinden Gelir Şefi Yılmaz DEMİRCİ,Yoklama Memuru Ali KICANAOĞLU,Gelir Uzmanı Serkan TÜRKAN’ dan oluşan ekip Kasımlı İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.Kasımlı İlköğretim Okulu öğrencilerine su matarası ,defter gibi çeşitli hediyeler vererek yurttaş olarak vergi vermenin önemi konusunda öğrencilerle sohbet eden Gelir Şefi Yılmaz DEMİRCİ, öğrencilerden gelecekte vergi mükellefi birer yetişkin olduklarında vergi ödeme konusunda örnek davranışlar sergilemelerini beklediklerini ifade ettiler.Düzenli olarak devlete ödenen vergiler, hizmet olarak toplumumuza ,bizlere dönecektir dedi.

Yaptığımız alışverişlerde fiş fatura almanın vergi olarak devletimize yansıdığını belirterek bu konuda öğrencilerden bilinçli davranmalarını istedi. Okul Müdürü Erdal YILMAZ,bu ziyaretin vergi bilincinin artırılmasına, katkı sağlayacağını belirterek teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler