YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diyarbakır'da Izinsiz 191 Kilo Kurbağa Avlayan 5 Kişiye 38'er Bin Tl Ceza Kesildi

Canan ALTINTAŞ/ DİYARBAKIR, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ile merkez Sur İlçesi Mermer Jandarma Karakolu ekipleri önceki gün Diyarbakır-Bingöl karayolunda güvenlik kontrolü yaptı.

Diyarbakır'da Izinsiz 191 Kilo Kurbağa Avlayan 5 Kişiye 38'er Bin Tl Ceza Kesildi

Canan ALTINTAŞ/ DİYARBAKIR, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ile merkez Sur İlçesi Mermer Jandarma Karakolu ekipleri önceki gün Diyarbakır-Bingöl karayolunda güvenlik kontrolü yaptı. Ekipler durdurdukları bir kamyonette arama yaptı. Kamyonette çevre il ve ilçelerde bulunan dereler ile akarsulardan toplandığı ve yurt dışına gönderilmek istendiği öne sürülen 22 kasa içerisinde toplam 191 kilo canlı kurbağa olduğu belirlendi.
Gözaltına alınan 5 kişiye Diyarbakır Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü tarafından Çevre Kanunu'nun 20/K maddesi uyarınca kişi başına 38'er bin TL para cezası kesildi. El konulan 191 kilo kurbağa ekipler tarafından yeniden doğaya bırakıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler