YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'ı Yenen Diyarbakır Büyükşehir: "gruptan Çıkacağız"

Selim KAYA/ DİYARBAKIR Sezon başında çok iyi bir takım kurduklarını, ancak sakatlıklar ve cezalar nedeniyle ideal kadroyu sahaya sürmekte sıkıntı

Galatasaray'ı Yenen Diyarbakır Büyükşehir: "gruptan Çıkacağız"

Selim KAYA/ DİYARBAKIR Sezon başında çok iyi bir takım kurduklarını, ancak sakatlıklar ve cezalar nedeniyle ideal kadroyu sahaya sürmekte sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Başkan İhsan Avcı, "Takımımız yeni yeni rayına oturuyor. Pazar günü ligdeki Altay maçını, gelecek hafta çarşamba günü de kupada Balçova Yaşamspor'u yenerek Diyarbakır'a davul zurna eşliğinde döneceğiz" dedi. Gaalatasaray maçından önce ligde Hatayspor'u da 2-0 mağup ettiklerini hatıratan Başkan İhsan Avcı, şöyle devam etti:
"Takım olarak ligin başında hem futbol hem de seyirci yönüyle iyi olduğumuzu söylemiştik, ancak bunu yeni yeni ortaya koyuyoruz. Galatasaray'ı sahasında iyi bir oyunla devirmek iyi bir sonuçtu. Bu başarıyı Diyarbakır ve bölge halkına armağan ediyoruz. Bu sonuçla beraber kupada kalan 2 maçımız var. Önce Balçova daha sonra da Eskişehirspor'u yenerek bir üst gruba çıkmaya çalışacağız. Takım olarak bu 2 maçımızı kazanacak güç ve potansiyele de sahibiz."
"HEDEF ŞAMPİYONLUK" Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak en büyük arzularının sezonun sonunda PTT 1'inci Ligi'ne çıkmak istediklerini vurgulayan Başkan Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şu an liderin gerisindeyiz. Ama, 3 puanlı sistemde olmayacak bir şey yok. Direkt çıkamazsak da PTT 1'inci Lig'e play off maçları sonucu çıkacağız. Taraftarımız yanımızda olduğu sürece yenemeyeceğimiz takım da yok."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler