YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hani Kaymakamı Duman Okullarda İncelemelerde Bulundu

Diyarbakır'ın Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Duman, ilçe merkezi başta olmak üzere tüm köy...

Hani Kaymakamı Duman Okullarda İncelemelerde Bulundu

Diyarbakır'ın Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Duman, ilçe merkezi başta olmak üzere tüm köy ve belde köy okullarında incelemelerde bulundu.

İlçeye yeni atanan Bayram Duman, 2012-2013 eğitim öğretim yılının geçen yıllara oranla daha iyi ve başarılı geçmesi için ilçede bulunan okullarda incelemelerde bulundu. Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Duman,ilçeye bağlı Anıl Köyü'nde Okul Müdürü Rahmi Yaman öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı. Duman, "Onlar, aklın ve bilimin rehberliğinde yetiştirilmeye ve korunmaya muhtaçtır. Onların daha mutlu ve çağdaş bir şekilde yetiştirilmesini istiyorsanız daima öğretmenleri ve okulu ile diyalog içinde olmalısınız. Sizler ellerinizden geleni yapıyorsunuz ve zor şartlarda çalışıyorsunuz bunları biliyoruz. Siz burada vicdanınızla baş başasınız. çocuklarımız bizim geleceğimiz, güvencemiz ve en kıymetli varlıklarımızdır bunun için hepimizin daha çok çalışması gerekmektedir" dedi. Duman, gezdiği Anıl İlköğretim Okulunda tüm sınıfları yerinde ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere gördükleri derslerden sorular soran Duman, öğrencilerin sorunlarını ve yaşadıkları sıkıntılarını dinledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler