YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nil Koleji, SBS’de yine birinci oldu

Diyarbakır Özel Nil İlköğretim Okulu, 8. Sınıflar Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda il birinciliği ve ikinciliğini...

Diyarbakır Özel Nil İlköğretim Okulu, 8. Sınıflar Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda il birinciliği ve ikinciliğini elde etti. Nil Koleji öğrencilerinden Sevim Güler Diyarbakır 1.'si, Enes Büyükbayram da Diyarbakır 2.'si oldu. ‘Diyarbakır için Türkiye ile yarışıyoruz’ sloganıyla hareket eden Özel Nil İlköğretim Okulu öğrencilerinden Sevim Güler, M. Akif Atalay ve Selin Kıbrıslı, aynı zamanda 100 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puanla 8. sınıflarda Türkiye 1.'ciliğini elde etti.
Her yıl olduğu gibi bu sene de başarı geleneğini sürdüren Özel Nil İlköğretim Okulu’nun müdürü Ali Pehlivan, öğrencileri tebrik etti. Diyarbakır ve Türkiye birinciliğinin kendileri için bir gelenek olduğunu dile getiren Pehlivan, “Başarımız; prensip, gayret ve özgüvenin eseridir. Tüm öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
Yaklaşık 15 yıl önce kurulan kolejin; geleceğin dünyasına Diyarbakır’dan katkı sağlamak amacıyla çaba sarf ettiğini anlatan Pehlivan, öğrenci ve velilerle sıkı irtibat kurarak öğrencilerin kapasitelerini ortaya çıkarma, yeteneklerini geliştirme, hedef koyma ve hedefleri gerçekleştirmeye yönelik eğitim öğretim modeli takip ettiklerini vurguladı. Büyük bir tecrübe ve deneyime sahip olan öğretmenlerin rehberliğinde geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini belirten Pehlivan, Nil Koleji’nin Diyarbakır için Türkiye ile yarıştığını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler