YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özlemlerin katili hastanede öldü

Hemşire Özlem Görükmez ile noter katibi Özlem Akdağ'ı öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden Şehmuz Yıldız, öldü.

Özlemlerin katili hastanede öldü

Diyarbakır'da hemşire Özlem Görükmez ile noter katibi Özlem Akdağ'ı öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden 60 yaşındaki Şehmuz Yıldız, tedavi gördüğü Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dün gece hayatını kaybetti.

Özlem hemşire de kurtarılamadı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi 10 Nolu Sağlık Ocağı'nda temizlik işçisi olarak çalışan Şehmuz Yıldız, 21 Ağustos günü aynı sağlık ocağında çalışan 29 yaşındaki hemşire Özlem Görükmez ile 6'ıncı noter katibi 40 yaşındaki Özlem Akdağ'ı işyerlerinde tabancayla öldürdükten sonra başına ateş açarak intihara kalkmıştı.

Ağır yaralanan Yıldız kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde sedye ile çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilen Yıldız, bir süre sonra fenalaşarak Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırıp tedavi altına alındı. İntihar girişiminde vücudunun sol tarafında kısmı felç oluşan Yıldız, dün gece yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler