YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

STK'LARDAN YENİ DİYARBAKIRSPOR'A DESTEK ZİYARETİ

Selim KAYA/DİYARBAKIR Diyarbakır Organize Sanayici ve İşadamları Doğrul, Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirirken, geçen hafta oynadıkları Erzincan Refahiyespor maçında çirkin ve siyasi

STK'LARDAN YENİ DİYARBAKIRSPOR'A DESTEK ZİYARETİ

Selim KAYA/DİYARBAKIR Diyarbakır Organize Sanayici ve İşadamları Doğrul, Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirirken, geçen hafta oynadıkları Erzincan Refahiyespor maçında çirkin ve siyasi tezahüratlara maruz kaldıklarını, temsilcinin bunları rapor etmediğini söyledi. Doğrul, şöyle konuştu:
"Bu olayın üstüne gidilmesi konusunda Federasyonu aklını başına almaya ve adalet dağıtmaya davet ediyoruz. Bakın Cizrespor taraftarı Abdullah Öcalan için tezahürat yapıyor ve Cizrespor 4 maç ceza alıyor. Erzincan Refahiyespor taraftarının bizlere 'PKK dışarı' başta olmak üzere aleyte siyasi tempo tutuyor, ama Erzincan takımına ceza verilmiyor. Böyle mi adalet dağıtacaksınız? Adaletiniz nerede? Bölge takımlarına duyduğunuz bu kin ve nefret nereye kadar sürecek merak ediyorum."
Diyarbakır Ticaret ve sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Hüsnü Pervane de, Yeni Diyarbakırspor'a yönelik saldırıların cezasız kaldığını savunurken, "Bugün bu saldırılar yapılıyor ve cezasız kalıyorsa demek ki, bölge halkına bakış açısı, zihniyet değişmemiş. Batı'daki kulüp ve taraftarlarını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

FOTOGRAFLI STK'LARDAN YENİ DİYARBAKIRSPOR'A DESTEK ZİYARETİ

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler