YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Aksoy, Hem Bayramlaştı, Hem Vedalaştı 

Ahmet ÜN/DİYARBAKIR, (DHA)-   VALİLER Kararnamesi ile Diyarbakır'dan Kocaeli'ye atanan Vali Hüseyin Aksoy, bu sabah düzenlenen bayralmaşma programına katılanların hem bayramını kutladı,

Vali Aksoy, Hem Bayramlaştı, Hem Vedalaştı 

Ahmet ÜN/DİYARBAKIR, (DHA)- VALİLER Kararnamesi ile Diyarbakır'dan Kocaeli'ye atanan Vali Hüseyin Aksoy, bu sabah düzenlenen bayralmaşma programına katılanların hem bayramını kutladı, hem de herkesle tek tek vedalaştı.
Ramazan Bayramı nedeniyle Diyarbakır Valiliği tarafından kentteki kamu, sivil toplum örgütleri ve vatandaşın katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Karayolları 9'uncu Bölge Müdürülüğü Sosyal Tesisleri'nde Vali Hüseyin Aksoy'un ev sahipliği yaptığı programa AK Parti milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Ebubekir Bal, 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cumali Atilla, Emniyet Müdürü Tacettin Arslan'ın yanısıra çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.
Bayramlaşma töreninde bir konuşan Vali Aksoy, Diyarbakırlılar'ın bayramını en içten dilekleriyle kutladığını ifade ederek, bayramların dostlukların pekiştiği, sorunların giderildiği özel günler olduğunu, bu bayramı da fırsata dönüştürerek, küskünlerin ortadan kalktığı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı bir gün olduğunu söyledi.
Yayımlanan son kararnameyle Kocaeli Valiliği'ne atanan Vali Aksoy, Perşembe günü kentten ayrılacağını ifade ederek, bayramlaşma programına katılanların hem bayramını kutladı, hem de vedalaştı. Görev yaptığı süre içerisinde birlikte çalıştığı herkese ve Diyarbakır halkına teşekkür eden Vali Aksoy, "2 Eylül 2014 tarihinde Diyarbakır Valiliği görevine başladım. Son kararnameyle Kocaeli Valiliği'ne atandım. Bir aksilik olmadığı taktirde Perşembe günü Diyarbakır'dan ayrılacağım. Diyarbakır'da görev yaptığım süre içerisinde bir çok kurum ve kuruluşumuzla işbirliği içeriside çalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum. En önemli teşekkürü de Diyarbakır halkına yapmak istiyorum. Diyarbakır halkı bize güven duydu ve bizim söylemlerimizi dikkate alarak hareket etti. Diyarbakır halkının özellikle son süreçte terörle mücüdale konusunda, terör örgütüyle arasına mesafa koymasından dolayı bu anlamda teşekkür ediyorum" dedi.
Buradaki bayramlaşma programının ardından Vali Aksoy ve beraberindekiler, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi görenlerin bayramanı kutladı.

Vali Aksoy, Hem Bayramlaştı, Hem Vedalaştı Vali Aksoy, Hem Bayramlaştı, Hem Vedalaştı Vali Aksoy, Hem Bayramlaştı, Hem Vedalaştı 

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler