YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düzce’de 14 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi

Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu 14 bin...

Düzce’de 14 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi

Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu 14 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kaçakçılık olayı ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince cumartesi saat 23.15 sıralarında M.S.Y. idaresindeki 25 FL 299 plakalı minibüs, TEM Otoyolu Kaynaşlı gişelerinde durduruldu. Minibüs Düzce Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirilerek arama yapıldı. Minibüs içinde gümrük kaçağı olduğu belirlenen 10 bin 800 paket sigara ele geçirildi. Olayla ilgili minibüs sürücüsü M.S.Y. gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri aynı gecenin sabahı saat 05.00 sıralarında Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan 53 DE plakalı bir yolcu minibüsünde alınan bir ihbar üzerine arama yaptı. Yolcu otobüsü içinde 4 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Sigaraların otobüste yolcu olarak bulunan Gürcistan uyruklu baba I.M. ve oğlu S.M.’ye ait olduğu belirlendi. Şahıslar gözaltına alındı.
Baba I.M.’nin Türkiye’ye kaçak giriş yaptığı Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçakçılık suçundan yakalamasının bulunduğu öğrenildi. Ele geçirilen 14 bin 800 paket sigaranın savcılıktaki işlemlerin tamamlanmasının ardından imha edilmek üzere Gebze Gümrük Müdürlüğü'ne gönderileceği belirtildi. Kaçakçılık olayı ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler