YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düzce’de iki ayrı trafik kazası: 5 yaralı

Düzce'de iki ayrı trafik kazasından 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, D-655 Karayolu Çavuşlar Mahallesi mevkiinde...

Düzce'de iki ayrı trafik kazasından 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, D-655 Karayolu Çavuşlar Mahallesi mevkiinde saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazada, Düzce’den Akçakoca istikametine gitmekte olan Erdal Fidan idaresindeki 41 AH 526 plakalı otomobil, plakası alınamayan başka bir aracın sıkıştırması sonucu önce park halindeki 34 FJ 5615 plakalı TIR’ın lastiklerine, sonra yoldan çıkarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan Murat Çoşar, Refik Karadeniz, Hasan Hüseyin Karadeniz’e çarptı.
Kazada oto sürücüsü Erdal Fidan ve çarptığı Murat Çoşar, Refik Karadeniz, Hasan Hüseyin Karadeniz yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.
Aynı saatlerden meydana gelen ikinci kazada ise, Camikebir Mahallesi Rıhtım Caddesi Baydanlar kavşağında Bolu istikametine giden Selçuk Duman idaresindeki 81 AY 598 plakalı motosiklet, aynı istikamete giden 81 AC 049 plakalı otomobile çarptıktan sonra durakta yolcu alan Düzce Belediyesi denetimli 81 DP 748 plakalı yolcu otobüsünün altına girdi.
Yaralanan motosiklet sürücüsü, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler