YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Düzce'de vahşet

Düzce'nin Gölyaka ilçesi'ne bağlı Pürenli yaylasında parçalara ayrılıp yakıldıktan sonra toprağa gömülmüş bir erkek cesedi bulundu.

Düzce'de vahşet

Cesedin 2 ay önce Pürenli yaylasında kaybolan Kemal Şentürk'e ait olduğu sanılırken, ceset kimlik tespit için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Arkadaşlarıyla birlikte 17 Ağustos'ta Pürenli Yaylası'na giden 27 yaşındaki Kemal Şentürk, geri dönmeyince ailesi jandarmaya ihbarda bulundu. Kemal Şentürk'ün yaylada o gece yanında olan 6 arkadaşı da jandarma ekipleri tarafından ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alınmıştı. İfadelerden ve arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı. Bunun üzerine kayıp Kemal Şentürk ve arkadaşlarının cep telefonu baz kayıtları incelemeye alındı. Yapılan inceleme sonunda olay günü cep telefonu sinyallerinin nereden geldiği tespit edildi. Sinyal bilgileri üzerine jandarma ekipleri yaylaya giderek araştırma yapıldı.

Pürenli yaylasında yapılan aramada parçalara ayrıldıktan sonra yakılarak toprağa gömülmüş bir erkek cesedi bulundu. Kemal Şentürk'e ait olduğu sanılan ceset, kimlik tespiti yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler