YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kjaer: "galatasaray Derbisine Çıkmayı Sabırsızlıkla Bekliyorum"

 Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın, Düzce-DHA Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Simon Kjaer, yeni sezon hazırlıklarının yapıldığı Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın, Düzce-DHA

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Simon Kjaer, yeni sezon hazırlıklarının yapıldığı Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kjaer, Topuk Yaylası'nın bugüne kadar gördüğü en iyi tesis olduğunu ifade ederek, "Çok çok güzel bir tesiste çalışıyoruz, ihtiyacımız olan her şey var. Bugün ilk defa takımla tam antrenman yapma şansı buldum. Benim için yoğun ve güzel bir antrenmandı" dedi.

"BRUNO ALVES ÇOK KALİTELİ BİR SAVUNMA OYUNCUSU"
Sarı-lacivertli savunma oyuncusu Bruno Alves hakkında da açıklamalarda bulunan Kjaer, "Bruno Alves ile milli takımlarda karşı karşıya geldim. Çok kaliteli bir savunma oyuncusu. Onunla oynuyor olmaktan mutluluk duyacağım. Çok beğendiğim bir savunma oyuncusu. Henüz takımın hangi bölgelerde kimin oynayacağı belli değil. Buna hocamız karar verecek" ifadelerini kullandı.

"EŞİM OLUMLU GÖRÜŞ BİLDİRDİKTEN SONRA EVET DEDİM"
Eşinin olumlu görüşünü aldıktan sonra evet dediğini ifade eden Kjaer, "Kulübün beklentilerine dahil, planlara dahil konuştuk. Fenerbahçe'nin dev bir kulüp olduğunu biliyorum. Bunları gelip gözümle görmek istedim. Gözlemler yaptık ailemle beraber. Ailemin fikirleri de önemliydi. Yaşayacakları yeri görmek istediler. Daha önce İstanbul'da bulunma şansı bulmadım. İstanbul'u görmek istedik. Eşimle bu konuda konuştuk ve eşim bana İstanbul'da yaşamak için sabırsızlanıyorum dedi. Eşim bana olumlu görüş bildirdikten sonra ben de çok kolay bir şekilde evet dedim" dedi.

"BU TARZ OLAYLARIN YAŞANMAYACAĞINA DAİR BANA SÖZ VERDİLER"
Trabzon'da yaşanan silahlı saldırının Fenerbahçe'ye gelmesinde nasıl bir etki yarattığının sorulması üzerine ise Kjaer şu ifadeleri kullandıİ; "Tabi ki önemliydi. Ben ve ailem için. Bu teklifi duyduğum anda aklıma gelen noktalardan biriydi. Kulüp son derece iknacı davrandı. Bana söz verdiler bir daha yaşanmayacağına dair. Hiç güzel bir şey değildi Türkiye'nin imajı açısından. Herkes umarım gerekli önlemleri alır ve inşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz. Kafamda çok büyük soru işareti yoktu buraya geldiğimde ama bunlar bana söyleyince karar verdim" diye konuştu.

"GALATASARAY DERBİSİNE ÇIKMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"
Yeni sezonda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maç hakkında da açıklamalarda bulunan Kjaer, "O maçı sabırsızlıkla beklediğimi söyleyebilirim. Türkiye'nin en büyük derbisi. Merak ediyorum acaba İtalya'da oynadığım Lazio-Roma derbisinden büyük mü diye. O derbiden daha büyük bir derbi olacağını düşünüyorum. Şuan konuşmanın çok bir gereği yok. O maçın zamanı gelince maçtan önce konuşma fırsatımız olacaktır. İlk derbiye çıkmayı sabırsızla bekliyorum" dedi.
"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK EN ÖNEMLİ HEDEF"
Fenerbahçe'ye gelmesinin en büyük etmenlerinden birinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu aktaran Kjaer, "Takımımıza Şampiyonlar Ligi'nde inanıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak en önemli hedef. Lig şampiyonluğu için de aynı şekilde. Sadece lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
"TÜRKİYE LİGİNİN SERT VE ZOR OLDUĞUNU DUYDUM"
Türkiye ligi ile ilgili tek duyduğunun sert ve zor olduğunu ifade eden Kjaer, " Tek duyduğum nokta buydu, fazla bilgim yok açıkçası. Yüksek kaliteli bir lig olduğunu biliyorum. Türkiye liginde üst düzey maçların oynandığını biliyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım da kendim için avantaja çeviririm" şeklinde konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler