YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MARİFED çatısı altındaki dernekler Düzce'de buluştu

Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) üyesi İş Dünyası Gelişim Derneği(İŞGED) üyeleri, Düzce Sanayici ve...

Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) üyesi İş Dünyası Gelişim Derneği(İŞGED) üyeleri, Düzce Sanayici ve İş Adamları Derneği (DÜSİAD)'ın ev sahipliğinde bir araya geldi.
MARİFED'e bağlı dernekler kendi içlerinde fikir alışverişi için belli zaman aralıklarla çaprazlama ziyaretlerle buluştular. İstanbul Bağcılar’dan gelen İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Düzce Sanayici ve İş Adamaları Derneği ile kahvaltıda DÜSİAD’da buluştu. Açılış konuşmasını yapan DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, dernek çalışmaları, Düzce'deki yatırım alanları ve gelecekteki projeleri hakkında bilgiler verdi. Globalleşen Dünya'da, yerel ekonomik değerlerin artığı günümüzde MARİFED üyesi bir dernek olarak, bu toplantının derneklerinde yapılmasından onur duyduklarını söyleyen Çakır, "Dünya'nın ekonomik ve sosyal krizlerle boğuştuğu son 2-3 yılı gerek devletimizin istikrarlı ekonomik ve siyasi politikaları, gerekse çatısı altında bulunduğumuz TUSKON'un isabetli ve netice alıcı organizasyon ve yapıcı hamleleri, yönlendirmeleri ile ekonomik krizi en az etki altında kalarak atlattığımızı söyleyebiliriz." dedi.
İş Dünyası Gelişim Derneği Çetin Ekincievi ise böyle ziyaretler düşünce dünyamızı ve geleceğe şirket bazında yönvermesi bize olumlu etkileri olduğunu söylüyor. (İŞGED) 15 İş Adamı ile Düzce ye geldiğini söyleyen Ekincievi; böyle ziyaretlerin devamlı olması gerektiğini söyledi.
Programın arkasından karşılıklı olarak hediye verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler