YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mhp'li Durmaz: Sen O Şerefi Oslo'da Kaybettin Sarayda Bulamazsın

Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, Düzce'de MHP il kongresinde konuşan Sadir Durmaz, devletin üniter yapısının, milli birlik ve kardeşliğin tehdit altında olduğunu söyledi. Ülkede

Mhp'li Durmaz: Sen O Şerefi Oslo'da Kaybettin Sarayda Bulamazsın

Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, Düzce'de MHP il kongresinde konuşan Sadir Durmaz, devletin üniter yapısının, milli birlik ve kardeşliğin tehdit altında olduğunu söyledi. Ülkede kamplaşma, kutuplaşma, kaos, kargaşa ve kavganın hakim olduğu görüşünü savunan Sadir Durmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bugün Türkiye'de hiçbir dönem olmadığı kadar despot, ötekileştiren bir iktidar anlayışı ile karşı karşıyayız. Dışarıda sıfır sorun diye başlattıkları dış politikanın yanında ülkemizi yalnızlaştırdığını ve ciddiye alınmadığı bir yere getirdiğini görmekteyiz. Kadına şiddet yüzde 500 arttı. Uyuşturucu kullanımı hiçbir dönemde olmadığı kadar artmış, uyuşturucu kullanım yaşı 9'a kadar düşmüştür. Emeklimize günlük 80 kuruş aylık 24 lira zam öngörenler, emeklimizi açlığa götürmüşlerdir. MHP iktidarında size onurlu bir yaşamı vaat ediyoruz. İşsizlerimize, toplumun her kesiminin en yakın dostu, insanca hayat standartlarına kavuşturacak parti MHP'dir."
Sadir Durmaz çözüm sürecini eleştirerek, "Adına çözüm dedikleri bizim çözülme olarak anlattığımız bir sorun vardır. Bugün ülkenin güneydoğusunda hakimiyetin kanlı terör örgütü mensupları ile tesis edildiğini itiraf edenler. hükümetin asayişten sorumlu İçişleri Bakanı'dır. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin terör unsurlarının vergi topladığını itiraf etmiştir. Bugün PKK'lı değilseniz Güneydoğu'da özgürce seyahat edemezsiniz diyen milletvekili Mehmet Metiner'dir" dedi.
Durmaz, Cumhurbaşkanlığı Sarayı için harcanan rakamın açıklanan rakamdan daha çok olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Sizden esirgenen paralar nerede? Çiftçiden, emekliden, yoksuldan, işsizden, atanamayan öğretmenden kesilen paralar ayakkabı kutularına dolduruldu, kaçak ve karanlık sarayın temeline gömüldü. Sözüm ona itibar için yapılmış, şeref için yapılmış. İçimiz acıyor. TOKİ'ye soruyoruz kaçak ve karanlık sarayın maliyeti nedir diyoruz. TOKİ buna cevap verirsem ekonomi dengeleri şaşar diyor. Demek ki o kadar büyük harcama yapıldı ki bu milletten gizleniyor. 1.4 katrilyon dediler, ben iddia ediyorum maliyeti 10 katrilyondan aşağı değil. Kaçak ve karanlık sarayda itibar ve şeref bulacakmış. Sen o şerefi Oslo'da, Kayseri meydanında kaybettin. Sarayda bulamazsın, Düzce'de bulamazsın, Ankara'da bulamazsın."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler