YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

4 Kişinin Katilinden, Adli Tıp Raporuna 'bayramlaşma' Savunması

Engin ÖZMEN/ EDİRNE,(DHA)- EDİRNE'de aynı evde kaldığı ağabeyi ve 3 yeğenini başlarına baltayla vurarak öldürmekten yargılanmasına başlanan katil zanlısı 26

4 Kişinin Katilinden, Adli Tıp Raporuna 'bayramlaşma' Savunması

Engin ÖZMEN/ EDİRNE,(DHA)- EDİRNE'de aynı evde kaldığı ağabeyi ve 3 yeğenini başlarına baltayla vurarak öldürmekten yargılanmasına başlanan katil zanlısı 26 yaşındaki Feyyaz Doksat, duruşmada Adli Tıp Kurumu raporunda üzerinde kurbanlara ait DNA ve kan örnekleri bulunduğunun hatırlatılması üzerine, "En fazla bayramlaşma sırasında çocukları kucağıma almışımdır" dedi.
Edirne'de uyuşturucu kullandıktan sonra ağabeyi 38 yaşındaki Bülent, yeğenleri 4 yaşındaki Ertuğrul, 9 yaşındaki İsmail ve 10 yaşındaki Büşra Doksat’ı başlarına baltayla vurarak öldüren Feyyaz Doksat, ilk kez hakim karşısına çıktı. Edirne 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya tutuklu sanık Feyyaz Doksat, yakınları ve avukatları katıldı. Mahkemede savunma yapan Doksat, cinayet iddialarını kabul etmedi. Hakkındaki 4 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen iddianame ve DNA ile kan örneklerinin uyumlu olduğunu gösteren Adli Tıp Kurumu raporu okunan Doksat, "Ben üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum, bu olayla benim hiç bir ilgim yoktur. Bana karşı gösterilen deliller varsa, bunu sizden dinlemek isterim" dedi.
Öldürdüğü Bülent Doksat'ın ağabeyi olduğunu ve daha önce beraber yaşadıklarını anlatan katil zanlısı Doksat, "Bülent Doksat benim ağabeyim olur, ben daha önce kendisinin evinde yaşıyordum. Ancak üzerime atılı suçlamaların hiç birini kabul etmiyorum, olay tarihinde ben işteydim. Taner ağabey ile Kahraman diye biri var, onlar patron. Ben demircilik, hurdacılık yapıyordum. O gün iş yapıyordum. Sonra polisler geldi apar topar karakola ve mahkemeye götürdüler. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum" diye konuştu.
Mahkeme Başkanı hakim Bülent Çelik'in, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan ve yakalandığında üzerinde bulunan pijama, terlik, testere, baltada, ağabeyi ile yeğenlerinin kan örnekleri çıktığını hatırlaması üzerine konuşan Doksat, "En fazla bayramlaşma sırasında çocukları kucağıma almışımdır" diye cevap verdi. Mahkeme heyeti tanıkların dinlenmesinin ardından duruşmayı erteledi.
4 KEZ ÖMÜR BOYU HAPSİ İSTENİYOR
Edirne Cumhuriyet Savcısı Murat Yiğiter tarafından hazırlanan iddianamede katil zanlısı Feyyaz Doksat hakkında 4 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası isteniyor. İddianamede Adli Tıp Kurumu raporuna göre, Doksat'ın bonzai kullandığı, yakalandığında üzerinde bulunan pijama, terlik, testere ve baltada, ağabeyi ve yeğenlerinin kan örnekleri çıktığı yer alıyor.

Ağabeyi Ve 3 Yeğenini Öldüren Amcanın Dehşetini Adli Tıp Ortaya Çıkardı4 Kişinin Katilinden, Adli Tıp Raporuna 'bayramlaşma' Savunması

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler