YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP'de Yerel Seçim Çalışmaları

EDİRNE (AA) - CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan,  "Belediye başkan adaylarının belirlenmesinde, örgütlerimizin talepleri, ilgili komisyon tarafından kabul gördü" dedi.

Ayçiçeği üreticisinin fiyat beklentisi Gürkan, ayçiçeği üreticisinin beklediği fiyatların açıklanmaması dolayısıyla sıkıntılı günler yaşadığını belirtti. Ürünün neredeyse yüzde 75'i biçilmiş olmasına rağmen Trakya Birlik'in hala fiyat açıklaması yapmadığını dile getiren Gürkan, "Elinizdeki ürünü bir yere satıyorsunuz ama hangi fiyata sattığınızı bilmiyorsunuz. Alan da alacağı fiyatı bilmiyor. Böyle bir garip durum dünyanın hiçbir ülkesinde meydana gelmez. Biz üreticiler adına ayçiçeğindeki ürün destekleme fiyatının kilogram başına minimum 50 kuruş olmasını talep ediyoruz" diye konuştu. CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt da Edirne genelinde toplam 25 belediye başkan aday adayı, 188 belediye meclis üyesi aday adayı ve 72 il genel meclis üyesi aday adayının başvuru yaptığını ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler