YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Çocuklarımın Parkı Için Kepçenin Önüne Atladım"

EDİRNE (AA) - Mahallesindeki çocuk parkının imara açılmasını önlemek için kepçenin önüne oturan 75 yaşındaki Kıymet Peker, parkın kapatılmayacak olmasına sevindi.

"Gezi Parkı ile alakası yok" Peker'in kızı Füsun Yalçınkaya ise annesinin günlük yaşantısında namazını kılan, evinin balkonunda vakit geçiren bir insan olduğunu söyledi. 1. Murat Mahallesi'ndeki park olayının Gezi Parkı olayıyla da alakası olmadığını ifade eden Yalçınkaya, alanın imara açılmak istenmesinin annesini üzdüğünü belirtti. Mahalle sakinlerinden Süleyman Sır da Edirne İdare Mahkemesine dün yürütmenin durdurulması için başvurduklarını ve bugün idarenin savunmasına kadar yürütmenin durdurulması kararı çıktığını söyledi. Sır, alanda 20 gün-1 ay arasında herhangi bir işlem yapılamayacağını kaydetti. Peker, dün park alanının imara açılmasına engel olmak için kepçenin önüne oturarak çalışmaları durdurmuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler