YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edirne'de 3 Fetö Şüphelisi Yakalandı

Ünsal YÜCEL/ EDİRNE, (DHA)- EDİRNE'nin Süloğlu İlçesi'ne bağlı Domurcalı Köyü'nde polis ve jandarma tarafından bir eve düzenlenen operasyonda FETÖ/PDY şüphelileri 29

Ünsal YÜCEL/ EDİRNE, (DHA)- EDİRNE'nin Süloğlu İlçesi'ne bağlı Domurcalı Köyü'nde polis ve jandarma tarafından bir eve düzenlenen operasyonda FETÖ/PDY şüphelileri 29 yaşındaki A.K. ile aynı yaştaki Ş.Ş. ile B.Ş.Ö. adlı kadın yakalanarak, gözaltına alındı.
Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY şüphelisi 3 kişinin kaldığı tespit edilen Süloğlu İlçesi'ne bağlı Domurcalı Köyü'ndeki eve operasyon düzenlendi. Operasyonda FETÖ soruşturması kapsamında KHK ile doktorluktan ihraç edilen A.K., memurluktan ihraç edilen ve Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yakalama emri bulunan Ş.Ş. ile Süloğlu İlçe Jandarma Komutanlığı'nca 'Örgütsel doküman bulundurma ve imhaya kalkışmak' suçundan yürütülen soruşturma kapsamında firari olarak aranan B.Ş.Ö. adlı kadın yakalanarak, gözaltına alındı.
Şüphelilere ait 2 araç ve evde yapılan aramada 1 dizüstü bilgisayar, 1 flaş bellek, 1 harici hard disk, 4 cep telefonu, 1 tablet bilgisayar ve 3 pasaport ele geçirildi. 3 şüphelinin yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçış hazırlığında olduğu iddia edildi. Soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler