YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edirne’deki Trafik Kazası

Edirne-Havsa D-100 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu.İddiaya göre, sürücüsü hatalı...

Edirne’deki Trafik Kazası

Edirne-Havsa D-100 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu.

İddiaya göre, sürücüsü hatalı sollama yapan yolcu minibüsü, karşı şeritten gelen kapalı kasa minibüse çarptı. Kazada, her iki araçta bulunanlardan 7'si hayatını kaybetti. Can pazarının yaşandığı kazada 7 kişi de yaralandı. Kaza, dün saat 21.45 sıralarında D-100 karayolu Havsa çıkışında meydana geldi. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinden Edirne'ye yolcu getiren özel bir şirkete ait Cemal Ağdemir yönetimindeki 22 DE 886 plakalı yolcu minibüsü, Havsa ilçesi çıkışında hatalı sollama yapınca, karşı yönden gelen Mehmet Doğan'ın kullandığı 39 NH 750 plakalı kapalı kasa minibüse çarptı. Kazayla iki araç da hurdaya dönerken, tam bir can pazarı yaşandı.

Diğer sürücülerin ihbarıyla çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri kaza yerine geldi. Kazada, sürücüler Cemil Ağdemir, Mehmet Doğan ile Hasan Konuş, Ercan Derin, İsa Yumuşak, Hasan Öztürk olay yerinde, Mihriban Dilek ise kaldırıldığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan İdris Nevşehir, Gökhan Yılmaz, Özer Akbulut, Alican Çiçek, Nurullah Doğan, Bora Edis ve Fatma Yaman ise ambulanslarla Edirne Devlet ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden 7 kişinin cesedi, yapılan incelemenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler