YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edirne'den Kısa Kısa

EDİRNE (AA) - Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, "Ben Ailemi Seçtim Projesi"ni tamamlayan annelerin sertifikalarını aldığını bildirdi.

Madde bağımlılığını önlemeye yönelik çalışmalar Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan'da madde bağımlılığını önlemeye yönelik çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Dınkırcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, suça bulaşma ihtimali olan insanların ve suça bulaşanların sosyal, kültürel ve ekonomik hayata kazandırılması için iş dünyasına, milli eğitime, sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluşlarına çeşitli işler düştüğünü söyledi. Görevli ve sorumlu kurumlar arasında bağlantı, uyum, düzen ve eş güdümün sağlanması amacıyla ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileriyle koordinasyon kurulu toplantısı düzenlendiğini aktaran Dınkırcı, şöyle konuştu: "Özellikle aile eğitimi ve istihdamı geliştirici çalışmalar üzerinde bütüncül, proje tabanlı çalışılması gerekiyor. Unutulmamalıdır ki çocuklarımız geleceğimizdir. Madde bağımlılığı konusunda hepimizin yapacağı bir şeyler var."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler