YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Edirneli Bisikletçiler Yunanistan'da Pedal Çevirdi

EDİRNE (AA) - Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) üyeleri, Yunanistan'da düzenlenen 20 Arda Festivali'nde pedal çevirdi.

Edirne Doğa Sporları Kulübü tarafından da desteklenen proje kapsamında Türkiye’yi tanıtmak adına Eurovelo'nun Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan koordinatörleri ile işbirliği içinde olduklarını ifade eden Gözet, şunları kaydetti: "EDOSK’un bölgedeki bisiklet turizmine yaptığı hizmetler bu ve benzeri etkinliklerle, projelerle devam edecektir. Amacımız yüz binlerce turistin kullandığı bu ağları sürdürebilinir bir şekilde Türkiye sınırları içinde de aktif tutmaktır. Bizleri bu konuda destekleyen ve katılım sağlayan üyelerimize çok teşekkür ederiz." Festival kapsamında, Edirne'deki etkinliklere katılan ve Yunanistan'da kulübe destek olanlara hediye takdim edildiği kaydedildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler