YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gümrük Kapılarında, Tatil Ve Bayram Rekoru

EDİRNE (AA) - Trakya'daki gümrük kapılarında, hafta sonu ve bayram tatilinde rekor sayıda araç giriş çıkışı olduğu bildirildi.

Trakya'daki gümrük kapılarında, hafta sonu ve bayram tatilinde rekor sayıda araç giriş çıkışı olduğu bildirildi. Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı ve yaz tatilinin yakın zamanlarda olması dolayısıyla sınır kapılarındaki girişlerin yoğunlaştığı belirtildi. Kapılardaki giriş ve çıkışların sorunsuz şekilde devam ettiği aktarılan açıklamada, bu yılki gurbetçi sezonunun Kapıkule Sınır Kapısı'nda yolu aracı girişinde rekor kırılarak başladığı ifade edildi. Trakya'daki gümrük kapılarında, "rekor üzerine rekor" kırıldığı vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "26 Temmuz Cumartesi günü Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı Kapıkule, İpsala, Pazarkule, Dereköy ve Hamzabeyli sınır kapılarından toplam 20 bin 923 tır ve yolcu aracı giriş çıkışı yapıldı. 27 Temmuz Pazar günü 12 bin 814 yolcu aracı girişi ile rekora ulaşıldı. Aynı gün Kapıkule Sınır Kapısı'ndan 8 bin 535 yolcu aracı girişi de rekor sayı olarak belirlendi. Ramazan Bayramı arifesi 27 Temmuz ve bayramın son günü dahil 31 bin 873 yolcu aracına işlem yapıldı."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler