YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamzadere Barajı Sulama Kanalı Inşaatında Göçük: 3 Işçi Kurtuldu, 1 Kayıp (4)

TAŞERONDAN, TAŞERONA VERİLMİŞ Edirne’nin İpsala İlçesi’ne bağlı Yapıldak Köyü yakınlarındaki Hamzadere Barajı sulama inşaatında sabah saatlerinde meydana gelen göçükte toprak

Hamzadere Barajı Sulama Kanalı Inşaatında Göçük: 3 Işçi Kurtuldu, 1 Kayıp (4)

TAŞERONDAN, TAŞERONA VERİLMİŞ
Edirne’nin İpsala İlçesi’ne bağlı Yapıldak Köyü yakınlarındaki Hamzadere Barajı sulama inşaatında sabah saatlerinde meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçilerden Veli Gök’e halen ulaşılamadı. Ekiplerin çalışmaları sürerken, Devlet Su İşleri tarafından ihale edilen sulama barajını Kolin inşaatın yüklenici firma olarak kazandığı, daha sonra ise alt taşeron olarak İsmail Çelik inşaata verdiği öğrenildi. Alt taşeronunda su kanalı beton döküm işini Or-Ned isimli firmaya verdiği ortaya çıktı. Göçükte toprak altında kalan işçilerin Or-Ned adına çalıştıkları belirtildi.
VALİ ŞAHİN: ÜMİDİ KESTİK
İpsala'da göçük altında kalan işçilerle ilgili konuşan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Veli Gök’ün sağ çıkarılması ümidinin yitirildiğini ifade ederek şunları söyledi: "Gün içinde sürekli İpsala ile irtibat halindeyiz. Kurtarılan 1 kişi yoğun bakımda. Sağlık durumunun bayağı ağır olduğunu öğrendim. Daha öncede kurtarılan kişide şu an Keşan Devlet Hastanesinde tedavi ediliyor. Zaten bir kişide göçükten kaçarak kurtuldu. kalan bir kişinin de kurtarma çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ'dan AFAD ekipleri de kurtarma çalışmalarına katıldı."

Hamzadere Barajı Sulama Kanalı Inşaatında Göçük: 3 Işçi Kurtuldu, 1 Kayıp (4)Hamzadere Barajı Sulama Kanalı Inşaatında Göçük: 3 Işçi Kurtuldu, 1 Kayıp (4)Hamzadere Barajı Sulama Kanalı Inşaatında Göçük: 3 Işçi Kurtuldu, 1 Kayıp (4)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler