YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"KOBİ'ler Konuşuyor Uzunköprü Gelişiyor" Projesi

EDİRNE (AA) - Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nca (UTSO) hazırlanan "KOBİ'ler Konuşuyor Uzunköprü Gelişiyor" projesinin Trakya Kalkınma Ajansı'nca kabul edildiği belirtildi.

EDİRNE hazırlanan "KOBİ'ler Konuşuyor Uzunköprü Gelişiyor" projesinin Trakya Kalkınma Ajansı'nca kabul edildiği belirtildi. UTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında oda üyelerine ve personellerine hızlandırılmış İngilizce kursu verileceği ifade edildi. Kurs sayesinde hem Uzunköprü'de İngilizce bilen kişi sayısının arttırılması hem de yurt dışı ilişkilerde en büyük zorluklardan biri olan dil probleminin ortadan kalkmasına yardımcı olunacağı aktarılan açıklamada, dil öğrenimi ile ithalat ve ihracat işlemlerinin de önünün açılacağı kaydedildi. Açıklamada, kurs tarihlerinin ajans ile oda arasındaki sözleşmenin ardından açıklanacağı belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler