YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Patronundan Çaldığı Paralarla Alem Yapıyor

Ünsal YÜCEL/KEŞAN Özel bir seyahat firmasında kendisine ait otobüsle İstanbul’dan Edirne’nin Keşan İlçesi’ndeki Yayla ve Erikli Köyü sahilleri arasında yolcu taşımacılığı

Patronundan Çaldığı Paralarla Alem Yapıyor

Ünsal YÜCEL/KEŞAN Özel bir seyahat firmasında kendisine ait otobüsle İstanbul’dan Edirne’nin Keşan İlçesi’ndeki Yayla ve Erikli Köyü sahilleri arasında yolcu taşımacılığı yapan Ragıp Eraslan, İstanbul Esenler’de yanına muavin olarak aldığı U.Y.’nin kendisini dolandırıp paralarını aldığını öne sürdü. Ragıp Eraslan, geçen 19 Temmuz’da iş bitimi muavini U.Y.'nin evine gittiğini, kendisinin de otobüsünü Esenler otogarı dışındaki bir otoparka çekerek araç içerisinde uyuduğunu anlattı. Sabah uyandığında araca girilerek, cüzdanında bulunan bin 500 lira ile kredi kartının çalındığını fark ettiğini kaydeden Eraslan, iptal ettirmek için aradığı banka görevlisinden 13 ayrı yerden toplam 10 bin 625 lira çekildiğini öğrendiğini söyledi.
EĞLENCE FOTOĞRAFLARINI SAVCILIĞA VERDİ
Kredi kartının en son kullanıldığı Sapanca’daki oteli arayan Eraslan, kartı yanında çalıştırdığı muavini U.Y.’nin kullandığını belirledi. Malkara Cumhuriyet Başsavcılığı’na giden Eraslan U.Y.’den şikayetçi olurken, sosyal paylaşım sitesindeki köpüklü, havuzlu eğlence ile paralarla çekilmiş fotoğraflarını da delil olarak gösterdi.
'BENİM PARAMI ÇATIR ÇATIR YİYOR'
Muavininin kendisinden çaldığı paralarla tatil bölgelerinde eğlenmeye devam ettiğini öne süren Ragıp Eraslanşunları söyledi:
"Olay gecesi eve gitmek için bile benden 100 lira istemişti. Normalde ben o seslere uyanırdım, verdiğim parayla uyku ilacı aldığını düşünüyorum. Önce cebimdeki nakit bin 500 lirayı almış, daha sonra kredi kartımdan para çekmiş. Şifreyi mazot almaya gittiğimizde kullandığı için biliyordu. Bankadan 10 bin 625 lira çekmiş ve Antalya’ya gitmiş. Herif şu an paraları yiyor, gününü gün ediyor. Kızlarla köpük banyosunda çekilmiş fotoğrafları Facebook’a atıyor. Bizden çaldığı paraları şu an çatır çatır yiyor. Savcılığa suç duyurusunda bulundum. Yakalanmaması için hiçbir sebep yok. Kullandığı telefon halen açık. Akşama kadar Facebook’ta. Fotoğraflardan nerede olduğu görülüyor. Bir an önce yakalanıp, adalete teslim edilmesini istiyorum."
ALEM FOTOĞRAFLARI İNTERNETTE
Ragıp Eraslan’ın kendisini soyduğunu öne sürdüğü muavin U.Y. ise eğlence fotoğraflarını sosyal paylaşım sitelerine yükledi. Kızlarla havuz ve köpük partilerinin yanı sıra paralarla ayna önünde çekilmiş fotoğrafları yer alan muavinin yakalanması için Malkara Cumhuriyet Savcılığı ve polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

Patronundan Çaldığı Paralarla Alem YapıyorPatronundan Çaldığı Paralarla Alem YapıyorPatronundan Çaldığı Paralarla Alem Yapıyor

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler