YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şiddetli Lodos Kameriyeleri Uçurdu

Ünsal YÜCEL/ KEŞAN Hızı saatte 100 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Cennettepe mevkiinde bulunan bir restoranın bahçesinde bulunan yaklaşık 1 ton ağırlığındaki

Şiddetli Lodos Kameriyeleri Uçurdu

Ünsal YÜCEL/ KEŞAN Hızı saatte 100 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Cennettepe mevkiinde bulunan bir restoranın bahçesinde bulunan yaklaşık 1 ton ağırlığındaki 6 kameriyeyi uçurarak kırdı. Şiddetli rüzgarda savrulan kameriyeler işletmenin bahçesinde bulunan oyun grubu ve tahta korkuluklara da zarar verdi. Olay sırasında bahçede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Öte yandan işletmedeki hayvanat bahçesinde bulunan hayvanlar, zarar görmemeleri için kafeslerinden dışarı çıkarıldı. Kuşların kaldığı kafeslerin üzerine ise naylon branda çekilerek önlem alındı.
İşletme Sahibi Suat Bekyar, şu ana kadar gördüğü en şiddetli fırtınanın yaşandığını belirterek, “Uçarak kırılan kameriyelerin her biri bir ton ağırlığında. Bunların havalanıp, paramparça olduğunu gördük. Allah’tan burada can kaybı olmadı. Maddi hasarımız çok büyük. Afetin önüne geçemeyiz. Bunlar doğal olaylar. Ayrıca bir hayvanat bahçemiz var. Allah’tan onlar zarar görmedi. Hayvanların zarar görmemesi için önlem aldık” dedi.

Şiddetli Lodos Kameriyeleri UçurduŞiddetli Lodos Kameriyeleri UçurduŞiddetli Lodos Kameriyeleri Uçurdu

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler