YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tbmm Başkanı Çiçek Kırkpınar’a Davet Edildi

Edirne Valisi Gökhan Sözer ve Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 651. Tarihi Kırkpınar Yağlı...

Tbmm Başkanı Çiçek Kırkpınar’a Davet Edildi

Edirne Valisi Gökhan Sözer ve Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek’i davet ettiler.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek’in makamında gerçekleşen görüşmeye, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile birlikte Edirne Valisi Gökhan Sözer, Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker, Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’de katıldılar.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’le sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen görüşmede, Edirne Belediyesi olarak Edirne’de gerçekleştirilen çalışmaları ve projelerini paylaşan Başkan Hamdi Sedefçi, kendisini Edirne’de görmekten büyük mutluluk duyacaklarının belirtti.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’i 651.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne davet eden Başkan Hamdi Sedefçi, UNESCO Somut Olmayan Dünya Kültür Mirası listesine alınan Kırkpınar’da kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.

Görüşmede kendisine Kırkpınar davetiyesi ve Kırkpınar ile özdeşleşmiş kırmızı dipli mum takdim edilen Cemil Çiçek, UNESCO listesine hem Selimiye Camii’ni hem de Kırkpınar’ın girmiş olmasından dolayı mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, Ata sporu olan yağlı güreşleri yerinde izlemek için Sarayiçi Ermeydanına gelmeyi çok istediğini söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler