YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tmo’da Randevu Sistemine Geçti

Toprak Mahsulleri Ofisi'nde (TMO) randevulu alım sistemi başladı. Ofisin hububat alımında randevu sistemine geçmesiyle çiftçinin...

Tmo’da Randevu Sistemine Geçti

Toprak Mahsulleri Ofisi'nde (TMO) randevulu alım sistemi başladı. Ofisin hububat alımında randevu sistemine geçmesiyle çiftçinin bekleme gibi bir sorunu da kalmayacak. Çiftçinin randevularını internet üzerinden randevu.tmo.gov.tr adresinden alabilecek.

Randevu için geç kalmayın

TMO Genel Müdürlüğü, randevu almakta geç kalınmaması için başlattığı sisteme tüm çiftçiyi davet etti. TMO'nun yeni uygulamasıyla ürün sahipleri, TMO'ya ürün teslim etmek istedikleri tarihin en fazla 10 gün öncesinden randevu alabilecekler. Örneğin, ürününü 15 Temmuz'da teslim etmek isteyenler, 5 Temmuz'dan itibaren 15 Temmuz'a kadar randevu alabileceklerdir. Ürün sahipleri, randevu almak istedikleri tarihin dolu olması ihtimalini göz önünde bulundurarak, randevu alma işlemini son günlere bırakmamalı.

Dikkat edilecek hususlar

"Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS)'de belirtilen üretim miktarı kadar randevu alabilirsiniz. ÇKS'de belirtilen üretim miktarına göre birden fazla randevu alabilirsiniz. Bir seferde en az 5 ton ürün için randevu alabilirsiniz. ÇKS'de kayıtlı üretim miktarı 5 tondan az ise bir defa randevu alabilirsiniz. Ürününüzü TMO'ya emanet bırakmak istiyorsanız mutlaka randevu almalısınız."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler