YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üç Nehrin Buluştuğu Kentte Kano Keyfi

EDİRNE (AA) - Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Türk ve Bulgar sporcular, üç nehrin birleştiği noktayı kanoyla geçti.

EDİRNE ve Edirne'yi Tanıtma ve Kültür Derneği işbirliğinde, aralarında Bulgar kanocuların da olduğu 14 sporcu, 7 kanoyu Meriç Nehri’ne indirdi. Kanoyla yaklaşık 7 kilometre ilerleyen sporcular, üç nehrin birleştiği noktayı geçtikten sonra Süvari Köprüsü mevkisinde karaya çıktı. Gezinti sırasında bazı sporcular, rüzgarın yol açtığı akıntı nedeniyle zor anlar yaşadı. EDOSK Başkanı Bülent Bacıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, üç nehrin buluştuğu turizm kenti Edirne’de, nehirlere dikkat çekmek amacıyla kano etkinliği düzenlediklerini söyledi. Bacıoğlu, kanoyla Meriç Nehri'nde ilk kez bu tarz etkinlik düzenlediğini kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler