YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Şahin'e Ziyaretler

EDİRNE (AA) - Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti. Edirne Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Şahin Aykaç'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Aykaç da yeni kurulan bir üniversite olmalarına rağmen kısa sürede büyük gelişme gösterdiklerini belirterek üniversite hakkında bilgi verdi. Zonguldak Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati Başar ve beraberindeki heyet de Vali Şahin'i ziyaret etti. Başar, Şahin'e başarı dileyerek, Devrek bastonu ve madenci heykeli hediye etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler