YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yurt Dışına Kaçamadı, ‘Kaçakçı’ Oldu

Engin ÖZMEN- Ali Can ZERAY/EDİRNE, (DHA)- EDİRNE’de yasa dışı yollardan yurt dışına çıkamayan Tunuslu A.D., 3 kişilik bir şebeke kurup

Yurt Dışına Kaçamadı, ‘Kaçakçı’ Oldu

Engin ÖZMEN- Ali Can ZERAY/EDİRNE, (DHA)- EDİRNE’de yasa dışı yollardan yurt dışına çıkamayan Tunuslu A.D., 3 kişilik bir şebeke kurup göçmen kaçakçılığı yaparken polis ekiplerince yakalandı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen aralarında Tunuslu A.D.’nin de bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sınır köylerden ve Meriç nehri üzerinden bir grubun Yunanistan ve Bulgaristan’a yasa dışı yollarla göçmen götürdüğü bilgisi üzerine harekete geçti. Düzenlenen operasyonda grubun lideri olduğu öne sürülen Tunuslu A.D., ve Türk vatandaşları N.C. ve Ö.G. gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece ‘göçmen kaçakçılığı’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
Grubun lideri olan Tunuslu A.D.’nin birkaç kez yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalıştığı, kaçamayınca ‘göçmen kaçakçılığı’ yapmaya başladığı belirtildi.

Yurt Dışına Kaçamadı, ‘Kaçakçı’ OlduYurt Dışına Kaçamadı, ‘Kaçakçı’ Oldu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler