YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adli Tıp ve Sağlıkta yeni yapılanma” paneli

“Adli Tıp Hizmetlerinin Sunumu ve Sağlıkta Yeni Yapılanma” konulu panel yapıldı.

Adli Tıp ve Sağlıkta yeni yapılanma” paneli

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı ile Sağlık İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Adli Tıp Hizmetlerinin Sunumu ve Sağlıkta Yeni Yapılanma” konulu panel yapıldı.

Adliye Sarayı Konferans Salonunda yapılan panele Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Cumhuriyet Savcıları, adliye personeli, sağlık kurumlarının yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Panel yöneticiliğini Cumhuriyet Savcısı Cemalettin Şimşek’in yaptığı panelde önce Elazığ Sağlık İl Müdür Yardımcısı Dr. Barış Eroğlu sağlık teşkilatındaki yeni yapılanma, Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hasteneleri Genel Sekreterliği yapılanması konusunda bilgiler verdi.

Elazığ Adli Tıp Şube Müdürü Uzman Dr. Hüseyin Kafadar ise “Adli Tıp Hizmetleri, Sağlık Çalışanlarının Yasal Sorumlulukları, Adli Rapor Düzenlenmesi, Adli Rapor Düzenlenmesinde Karşılaşılan Sorunlar ve Defin Ruhsatı” konularında son değişiklikler konusunda sunum yaptı.

Cumhuriyet Savcıları Mustafa Güngör ve Özkan levent Taşkoparan ise sunumlarında adli tıp hizmetlerinin sunulmasında yaşanan sorunları anlattılar.

Panel daha sonra soru cevap kısmı ile sürdü.

Panelin sonunda panelistlere plaketleri Vali Muammer Erol tarafından verildi.

Ajans23/Özge İNCE

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler