YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak Parti Milletvekilleri Esnafları Gezdi

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi şehir merkezinde bulunan esnafları gezdi.

Ak Parti Milletvekilleri Esnafları Gezdi

BALIK, “ELAZIĞ YENİDEN TARİH YAZACAK”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Öğretmen Evinden Orduevine doğru bulunan esnafları gezerek, 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Esnaf ziyaretinde açıklamalarda bulunan Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Esnaflarımızın sıkıntılarını dinlemek ve aynı zamanda Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanlığı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek için esnaflarımızı geziyoruz diyerek açıklamasına şu şekilde devam etti; “Elazığ şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada Sayın Başbakanına, Cumhurbaşkanı Adayına sahip çıkacaktır. Cumhurbaşkanlığı seçimin de Elazığ’dan Türkiye’deki oy oranının üzerinde oy bekliyoruz. Elazığ yine her zaman ki gibi kendine yakışanı yapacaktır. Elazığ yeniden tarih yazacak. Ancak şu bilinmelidir ki bu Cumhurbaşkanlığı seçimi yalnız Türkiye için değil bütün Dünyadaki mazlum bölgeleri içinde önemli bir seçimdir”.

DEMİRBAĞ, “ELAZIĞ’DAN %75 OY ALACAĞIZ”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da Orduevinden Öğretmenevine doğru bulunan esnafları gezdi. Milletvekili Demirbağ, esnaflarla uzun süre sohbet ederek onların sorunları dinledi. Milletvekili Demirbağ, Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşların oylarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanmalarını istedi.

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar Elazığ’da seçim çalışmalarına devam edeceklerini söyleyerek açıklamasına şu şekilde devam etti; “Milletvekili arkadaşlarımızla farklı güzergâhlarda bulunan esnaflarımızı geziyoruz. Gezdiğimiz esnaflarımız, Başkanımıza ve Cumhurbaşkanı adayımıza çok büyük destek veriyorlar. Elazığ’ımızda %75 civarında oy çıkaracağımıza inanıyorum. Elazığ Türkiye’ye örnek illerden biri olacaktır”.

SEPTİOĞLU, “İSLAM ÂLEMİNDE AKAN KAN DURSUN ARTIK”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu’da İstasyon Caddesi’nde bulunan esnafları tek tek gezdi.

Esnaf ziyaretinde açıklamalarda bulunan Milletvekili Faruk Septioğlu’da açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ziyaretlerimizde esnaflarımızla bir araya geliyor ve onların sıkıntılarını dinliyoruz. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Adayımıza destek istiyoruz. Dünya’da barışın gelmesini istiyoruz. Suriye’de, Irak’ta Filistin’de içimizi yakan olaylar oluyor. Bu yaşanan olaylar inşallah son bulur.”

ALPAY, “BAŞBAKANIMIZA ÇOK BÜYÜK DESTEK VAR”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay Alpay’da Namık Çiftçi Caddesi’nde bulunan esnafları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Alpay, 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesiyle birlikte Milletvekillerinin seçim bölgelerinde çalışmalara katıldığını ifade eden Milletvekili Av. Şuay Alpay, “Bizlerde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar Elazığ Merkez, ilçeler ve köylerimizi ziyaret edeceğiz. İnanıyoruz ki 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan çok yüksek bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımız olacak” dedi.

Ajans23 / Arzu AKIN

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler