YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Yanılmaz Personeliyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ‘1. Personel Buluşması’ organizasyonu adı altında 10 müdürlük personeliyle bir araya geldi.

Başkan Yanılmaz Personeliyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ‘1. Personel Buluşması’ organizasyonu adı altında 10 müdürlük personeliyle bir araya geldi.

Yemekli toplantıda ilk olarak 8,5 aylık süreçte gerçekleşen hizmetlerin tanıtımının yapıldığı bir sinevizyon gösterisi sunuldu. Sunumda yapılan hizmetlerin Belediye personelinin aidiyet bilinci ve fedakarlığın sonucu olduğunu ve asıl kahramanın personelimiz olduğunu belirten Başkan Yanılmaz, yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Hizmete başladıkları ilk günden itibaren ciddi çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başkan Yanılmaz, personelin de aynı ciddiyetle görevini ifa ettiğini kaydetti.

Başarıda ekip ruhunun önemine dikkat çeken Başkan Yanılmaz, “Elde edilen başarılarda sizlerin gayretleri ve azimli çalışmaları göz ardı edilemez. Soğuk sıcak demeden her mevsim her ilkim fedakârlık ve özveriyle çalışan siz personelinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasında personele yönelik düzenlenen eğitim seminerlerini çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Yanılmaz, bu konuda çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

PERSONELE KREŞ MÜJDESİ

Sosyal belediyecilik anlayışları çerçevesinde Belediye bünyesinde kreş açılacağının müjdesini de veren Başkan Yanılmaz, personelin mutluluğunun ve huzurunun başarıya endeksli olduğunu kaydetti. Program sonunda Başkan Yanılmaz, personele değişik armağanlar verdi.

Ajans23/A.AKIN

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler