YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediye Borçlarına Taksit Kolaylığı

Belediye borçlarını ödemek için vatandaşlara peşin ödeme seçeneğinin yanı sıra çeşitli oranlarda taksit imkânı da sunuluyor

Torba yasanın meclisten geçip yürürlüğe girmesiyle birlikte Elazığ Belediyesi de alacaklarının tahsilâtı için 18 taksite kadar ödeme kolaylığı sunuyor.

Belediye tarafından şehrin farklı noktalarına yerleştirilen billboard ve afişlerle de hatırlatmada bulunuluyor.

Belediye borçlarını ödemek için vatandaşlara peşin ödeme seçeneğinin yanı sıra çeşitli oranlarda taksit imkânı da sunuluyor. Vatandaşlar borçlarını Elazığ Belediyesi merkez bina giriş katta yer alan veznelerden ödeyebilecek.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada torba yasanın sunduğu bu imkân sayesinde vatandaşların borçlarında yeniden yapılandırılma yapıldığı ve bu yapılandırmayla borç miktarında önemli oranda düşüşler olduğu ifade edilerek, belirlenen ödeme miktarına da 18 aya kadar taksit imkânı sunulduğu hatırlatıldı.

Ajans23 / Arzu AKIN

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler