YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cangele’den mesaj var..

Elazığspor'un Arjantin'li yıldızı Franco Cangele'den mesaj var.

Cangele’den mesaj var..

Elazığspor'un Arjantin'li yıldızı Franco Cangele'den mesaj var.

Eşinin vefatı nedeniyle ülkesine giden ve hala dönmeyen Franco Cangele, menajeri aracılığıyla taraftarlara mesaj gönderdi.

Çocuklarının okulu nedeniyle Franco'nun Elazığ'a dönüşünün geciktiğini belirten Menajer Fatih İlek, en geç 1 ay içerisinde Franco'nun Elazığ'a gelerek takımdaki yerini alacağını söyledi.

Menajer Fatih İlek, ayrıca Cangele’nin Elazığspor’u yeniden tercih etmesinde ki en büyük sebebin Başkan Selçuk Öztürk olduğunu ifade etti.

İlek, Franco'nun Arjantin'de günde çift idman yaptığını belirterek, şu ifadelere yer verdi; "Çocuklarının öğrenimi nedeniyle Franco'nun Elazığ'a dönüşü gecikti. Eşinin vefatından sonra Arjantin'e gittim. Franco'yu beklediğimden daha güçlü buldum. Eşinin vefatı Franco'yu yıkmış ama çok çabuk toparlanmış. Bu beni gerçekten çok sevindirdi. Franco en kısa zamanda Elazığ'a gelecek."

"Franco, yaklaşık 20 günlük arada ülkesinde daha öncede top koşturduğu Boca Juniors'la birlikte antrenmanlara çıkıyor. Yine ayrıca Ümit Özat'ın vermiş olduğu antrenman programını eksiksiz uyguluyor. Yani fizik kondisyon eksiği yok. Döndüğünde sadece maç eksiği olmuş olacak. Kimse merak etmesin. Franco döndüğünde Elazığspor'a çok büyük katkı sağlayacak."

"Gerek eşinin vefatından önce gerekse vefatından sonra sürekli Franco'yu arayan takım arkadaşları, Franco'ya büyük destek oldular. Başkanımız Selçuk Öztürk'te büyük destek oldu. Sürekli aradı ve Franco'nun her zaman yanında olduğunu söyledi. Bu Franco'yu oldukça memnun etti. Taraftarların açmış olduğu pankartlar da kendisini oldukça duygulandırdı."

"Yaşamış olduğu acının ardından kendisini toparlamaya çalışıyor. Gerçekten Franco şuan çok rahat. Kendisiyle defalarca konuştuk. Dönüşünün muhteşem olacağını söyledi. Çok sevdiği Elazığspor taraftarına da mesaj gönderdi. Elazığ'ı ve Elazığspor'u çok sevdiğini, döndüğünde ise herşeyin çok güzel olacağını taraftarlara söylememi istedi. Elazığspor'la birlikte şampiyonluk yaşayacağını ve Süper Lig'e tekrar döneceklerini ifade etti."

Ajans23 / A.AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler