YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP İl Başkanlığına M.Ünsal Karatepe Seçildi

CHP Elazığ İl Başkanlığı görevine Mustafa Ünsal KARATEPE yeniden seçildi.

Yerel seçimlerin ardından Mufatafa Kemal ATİKELLER'in görevden alınması ve yerine vekaleten Yavuz DOĞRU'nun atanmasından sonra partinin İl Başkanlığı Olağanüstü Kongresi yapıldı.

Adayların konuşmalarının ardından gerçekleştirilen seçimde toplam 176 delegeden 148 oy kullandı 1 oy’da geçersiz sayıldı. Kullanılan oylarda 81 delegenin oyunu alan Mustafa Ünsal KARATEPE, CHP Elazığ İl Başkanlığı görevine getirildi.

, Adaylardan Onur Şekerlisoy; seçimi kazanan Ünsal Karatepe ile el ele poz vererek “İki aday yarıştı. Demokrasi kazandı. Bu saatten sonra Ünsal bey benim başkanımdır. Sonuna kadar il örgütünün emrindeyim.” dedi.

DELEGENİN OYUNA KİMSE İPOTEK KOYAMAZ

Seçimi kazanarak CHP Elazığ İl Başkanı olan Ünsal Karatepe; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin olağanüstü il kongresi sonuçlandı ve sonuç şunu gösterdi: Kim olursa olsun delegenin vereceği oya hiç kimse ipotek koyamaz. Ve biz seçim sonuçlarında şunu gördük; Cumhuriyet Halk Partisi için çalışan, emek veren insanların hiçbir zaman emeği boşa gitmez. Biz bu emeği burada gördük. Ben ve arkadaşlarım bir buçuk yıldır bu çalışmayı yapıyorduk. Bize oy veren vermeyen tüm Cumhuriyet Halk Partisi delegelerine ben çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz bundan sonra kimsenin adamı olmayacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin adamı olacağız. Seçim sonuçlarında görüldü. Burada getirip otel odalarında 11 kişiyi birleştirip liste yapıp aday göstermenin sonucu budur. Lütfen Cumhuriyet Halk Partisi delegelerine saygılı olun. Bu saygı bundan sonra devam edecektir.” diyerek delegelere teşekkür etti.

Mustafa Ünsal KARATEPE’nin İl Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

ASİL ÜYELER

1 – Lale AYDIN

2 – Ali BEYDİLİ

3 – Şerafettin ÇALIŞKAN

4 – Ayten ÇEKİL

5 – Hıdır ÇIPLAK

6 – Mustafa ERDOĞAN

7 – Melahat ERSOY

8 – Hıdır GELMEZ

9 – Seda GÜNDOĞDU

10 – Gültekin İLHAN

11 – Erdoğan KINAÇ

12 – Abdullah ÖZDEN

13 – Melahat POYRAZ

14 – Hüseyin SÜRMEZ

15 – Fethi ŞENOCAK

16 – Eylem TAŞKIRAN

17 – Fethi TORUN

18 – Cemil YILDIZ

19 – Fadime YILMAZ

20 – Kemal ZARİÇ

YEDEK ÜYELER

1 – Murtaza GÜNBAY

2 – Nurali TAŞKEN

3 – Ali Rıza EREN

4 – Sabriye ARAR

5 – İsmail KILINÇ

6 – Zeynel KAHRAMA

7 – Dursun BALKAN

8 – Burhan DEMİR

9 – İlhan ARSLAN

10 – Gazi DOĞAN

11- Hüseyin AĞIRTAŞ

12 – İlhan SOYLU

13 – Gülsüm ELMA

14 – Gülsüm DEMİRTAŞ

15 – Ali Asker GÜLLÜ

16 – Cafer EROL

17 – Tekin BAKIL

18 – Hısır KÖSE

19 – Mustafa ARAL

20 – Aytaç TALU

Ajans23 / Arzu AKIN

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler