YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chp'den Siyah Çelenkli Protesto

CHP Elazığ İl Teşkilatı, 17 ve 25 Aralık operasyon dosyalarına takipsizlik kararı verilmesini protesto etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Teşkilatı, 17 ve 25 Aralık operasyon dosyalarına takipsizlik kararı verilmesini Elazığ Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bırakarak protesto etti.

Protestoya, 22 Eylül 2014 tarihinde genel merkez tarafından görevden alınan il yönetiminin yerine atanan CHP Elazığ İl Başkanı Yavuz Doğdu ve dün yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen fakat henüz mazbatasını almayan yeni başkan Ünsal Karatepe ile partililer katıldı.

“Adaletin Kara Günü-CHP Elazığ İl Örgütü” yazılı siyah çelengi adliye önüne bırakan CHP Elazığ İl Başkanı Yavuz Doğdu; “Bugün burada bulunmamızın amacı 17 ve 25 Aralık operasyonlarının kirli ellerle kapatılmak istenmesidir. Biz bu olayı protesto etmek, Elazığ kamuoyunun bu konuda dikkatini çekmek için buraya çelenk bıraktık. Hepinizin bilgilerinize sunuyorum.” diyerek teşekkür etti.

CHP’liler basın açıklamasının ardından sessizce adliye binası önünden ayrıldılar.

Ajans23/Arzu Akın

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler