YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çoban; Titreyin ve Elazığ’a sahip çıkın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Karayolları 8’inci Bölge Müdürlüğünün Malatyaya kaldırılmasıyla ilgili açıklamasına tepkiler yağmaya başladı.

Çoban; Titreyin ve Elazığ’a sahip çıkın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Karayolları 8’inci Bölge Müdürlüğünün Malatya’ya kaldırılmasıyla ilgili yaptığı açıklamaya tepki üstüne tepkiler yağmaya başladı.

Konuyla ilgili bir yazılı açıklama yapan Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi ( HAZAR-SAM) Doç.Dr.Bilal Çoban” Elazığ geleceğine ilişkin kararlarında ancak ve ancak Elazığ ve Elazığlılar söz sahibidir ve olmalıdır” dedi.

HAZAR-SAM Başkanı Çoban yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Komşu ilimiz Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nün Malatya iline kaydırılması için Siyasi partileri ve Malatya ilindeki STK’ları göreve çağırmış ve Kamuoyu oluşturmaya davet etmiştir.

İlimizdeki Bölge Müdürlüklerinin başka illere kaydırılması kaygısı, ilimiz insanın üstünde Demokles’in kılıcı gibi sürekli asılı tutulmuştur. İlimiz STK temsilcilerine ve siyasetçilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. “ Elazığ Dibe Vurdu” “Sebebi Siyasetçilerdir” söylemine “ Asıl dibe vurmasının sebebi Etso Başkanı Ali Şekerdağ ve Elazığ Sanayi ve Ticaret Odasıdır” cevabını veren siyasetçilere sesleniyorum ;

İki tarafta haklı, Elazığ dibe vurdu, Akbabalar, Kargalar, Sırtlanlar Elazığ ve Elazığ’ın geleceğine saldırmaya başladı, Sayenizde herkesin eli Elazığ’ın içinde ve çözüm üretmek yerine mazeret üretmeye devam ediyorsunuz” dedi.

Elazığ’ın kaderi ve geleceği ile kimse oynayamaz diyen Çoban,”Buna müsaade edemeyiz, hele bir başka ilin Milletvekili veya STK’larına ilimiz kurumlarını yedirmeyiz, yedirmeyeceğiz, Siyaset kurumu ve STK’lar kendine gelmeli ve bu kötü gidişe dur demelidirler. Elazığ geleceğine ilişkin kararlarında ancak ve ancak Elazığ ve Elazığlılar söz sahibidir ve olmalıdır. Titreyin ve Elazığ’a sahip çıkın, Aksi takdirde hesap günü yakındır” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler