YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

(düzeltme) Beton Mikseri Yol Uygulaması Yapan Polis Ekiplerine Çarptı

Elazığ-Diyarbakır karayolunun 23. kilometresinde yol uygulaması yapan Elazığ Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerine beton mikseri...

Elazığ-Diyarbakır karayolunun 23. kilometresinde yol uygulaması yapan Elazığ Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerine beton mikseri çarptı. Kazada, 3 polis şehit olurken, olay yerinde bulunan 2 sivil vatandaş da hayatını kaybetti. Kazada, 2'si polis memuru 6 kişi de yaralandı.

Elazığ Valisi Muammer Erol, ”Bir beton mikserinin kontrolsüz şekilde uygulama yapan arkadaşlarımıza çarpması sonucu kaza meydana geldi. 3 polis memuru, 2 de vatandaşımız yaşamını yitirdi” diye konuştu. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da olay yerinde incelemelerde bulunarak, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Kazada, Murat Koç, Abdullatif Yavuz ve Taha Yasin Biçer şehit olurken, çekici şoförü Feti Tümer ve beton mikseri sürücüsü Niyazi Çetin de hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan 2 polis memuru ile 4 sivil vatandaşın ise Elazığ’daki çeşitli hastanalerde tedavi altına alındıkları bildirildi. Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Abdullatif Yavuz (47), polis memuru Murat Koç, polis memuru Taha Yasin Biçer meydana gelen kazada şehit olurken, beton mikseri şoförü Niyazi Çetin (62) ile kurtarıcı şoförü Feti Tümer hayatını kaybetti. Kazada polis memurları Serkan Engin ve Mustafa Büyükbaş yaralı olarak kaldırıldıkları Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ayrıca kazada yaralanan Ümit Kara, Fatih Gökçe, Günaydın Altuntaş ve Orhan Yıldız isimli vatandaşlar da Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştır” denildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler