YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ Belediyesine Filistin Bayrağı Asıldı

Elazığ Belediyesi Filistin’e de destek amacıyla Belediye Binasına asılı olan Türk Bayrağının yanına Filistin Bayrağını’da astı.

Elazığ Belediyesine Filistin Bayrağı Asıldı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ, geçtiğimiz gün almış olduğu bir kararla Elazığ Belediyesine ait tüm birin ve kuruluşlarda Israil ürünlerinin satışını ve kullanımını yasakladıktan sonra şimdi de Filistine destek amaçlı Belediye binasına asılı olan Türk Bayrağının yanına bir de Filistin Bayrağı astırdı.

Başkan Yanılmaz, Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Masum Filistin halkının her zaman ve her daim duacıları olduğumuzu, boykot ve yaptırımlarımızla da Zalim Israilin son nefesimize kadar karşısında olduğumuzu belirtir, Yüce Allah'tan mazlum kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olmasını diliyorum” dedi.

Ajans23 / Arzu AKIN

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler