YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ için sel uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu’nun güney kesimlerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji genel müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Bu gece ve yarın Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da görülecek yağışların; Diyarbakır, Batman, Siirt, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Açıklamada Meteoroloji bölge müdürlüğü kuvvetliği yağışın beklendiği illerde su baskını, ani sel, sel yıldırım ve ulaşımda aksamalar yaşanmaması için vatandaşları uyardı.

Meteoroloji ayrıca özellikle akşam saatlerinde yağışın kuvvetlenmesi beklendiği ve yağışların hayatı olumsuz yönde etkileyebileceği bildirildi.

Ajans23 / Arzu AKIN

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler