YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ'da 2 Dershaneye Operasyon

Şahismail GEZİCİ/ ELAZIĞ, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan bir soruşturma kapsamında bu sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi

Elazığ'da 2 Dershaneye Operasyon

Şahismail GEZİCİ/ ELAZIĞ, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan bir soruşturma kapsamında bu sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bir dershanenin kentte bulunan iki şubesine eş zamanlı olarak operasyon yaptı. İki dershaneye bu sabah gelen polis ekipleri, giriş ve çıkışlara kapattı. Dershane binalarında bulunan bilgisayarların harddisklerini kopyalayan polis, soruşturma kapsamında geçmişe dönük belgelere de el koydu. Soruşturmanın dershanelerin kayıtlarında usulsüzlük yapıldığı ve bu şekilde vergi kaçırıldığı iddiasıyla başlatıldığı öğrenildi.
Soruşturma kapsamında şu ana kadar herhangi bir gözaltı işleminin yapılmadığı bildirilirken, suç delillerinin değerlendirilmesi sonrası operasyonun genişleyebileceği öğrenildi.
Operasyon düzenlenen iki dershaneye gelen öğrenciler ise polisler tarafından geri gönderildi. Dershane avukatları ile öğretmenler de şubelere gelerek, polis ekipleri ile tartıştıkları görüldü.

Elazığ'da 2 Dershaneye OperasyonElazığ'da 2 Dershaneye OperasyonElazığ'da 2 Dershaneye Operasyon

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler