YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ'da Iki Tren Çarpıştı

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, Elazığ'da Muratbağı İstasyonu'ndan yüklenen krom madenini İskenderun'a götüren makinistler Serdal Tekin ve Turan Aydın yönetimindeki 54019 sefer sayılı

Elazığ'da Iki Tren Çarpıştı

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, Elazığ'da Muratbağı İstasyonu'ndan yüklenen krom madenini İskenderun'a götüren makinistler Serdal Tekin ve Turan Aydın yönetimindeki 54019 sefer sayılı yük treni, Elazığ Gar'ına geldiği sırada garda lokomotifi olmayan ve frenleri boşayıp hareket eden vagonlara çarptı. Şiddetli çarpışmadan önce yük treninin makinistleri Serdal Tekin ile Turan Aydın, trenden atlayarak kaçarken, çarpışmada 5 vagon ile yük treninin lokomotifi devrildi. Trenden atlayan iki makinist hafif yaralanırken, olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.
Kazaya tanık olan Sanayi Mahallesi muhtarı Harun Fırat, çarpışmadan önce iki makinistin trenden atladığını belirterek, "Yük treninin sürekli korna çaldığını görünce dönüp baktım. Karşı yönden de tren geliyordu. Çarpışmadan hemen önce yük trenindeki makinistler atlayarak canını kurtardı. Daha sonra iki tren büyük bir gürültüyle çarpıştı" dedi.
Kaza nedeniyle Elazığ-Bingöl demiryolu ulaşıma kapanırken, devrilen vagonların kaldırılması için çalışma başlatıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Elazığ'da Iki Tren ÇarpıştıElazığ'da Iki Tren ÇarpıştıElazığ'da Iki Tren Çarpıştı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler