YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ’da Suriyelilere Yardım Kampanyası

Elazığ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Elazığ’da yaşayan Suriyelilere yardım toplanacağı bildirildi.

Elazığ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Elazığ’da yaşayan Suriyelilere yardım toplanacağı bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada; 2014-1 sayılı Elazığ Valiliği genelgesi ile İlimiz genelinde, Suriyeli misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yardım kampanyası başlatılmıştır. Söz konusu genelge çerçevesinde İlimiz genelinde Valiliğimiz tarafından, Suriyeli misafirlerimizin gıda ve kullanılabilir durumda olan barınma malzemesi (yatak, battaniye, nevresim vb.) ihtiyaçlarını karşılamada katkı sağlamak amacıyla 19/12/2014 tarihinden başlayarak 3 ay süre ile ayni ve nakdi yardım kampanyası başlatılmıştır.

İlimizdeki Suriyeli misafirlere ulaştırılmak üzere ; halkımızın kampanyaya katılarak yardımlarını ulaştırabilmeleri için yardım toplama deposu tahsis edilmiştir. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızın aşağıda verilen telefon numaralarını aramaları yeterli olacaktır. Yapılacak yardımlar görevliler marifetiyle evden alınıp depoya taşınacak ya da doğrudan ihtiyaç sahibi Suriyeli aileye yönlendirilecektir.

Ayrıca nakdi yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız için hesap numarası aşağıda verilmiştir.

Nakdi yardım Hesap Numarası: TC Ziraat Bankası Merkez Şube 54030951-5012 nolu hesap.

Koordinasyon Telefonu: 0424 247 34 35 Dahili (158-153-154 ) Elazığ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü.

Ajans23/Arzu Akın

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler