YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığ’da Tır Otomobili Biçti 4 Ölü

Elazığ Güney çevre yolu Yeniköy Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti

Elazığ’da Tır Otomobili Biçti 4 Ölü

Elazığ Güney çevre yolu Yeniköy Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti

Alınan bilgilere göre Tunceli istikametinden gelip Adana istikametine gitmekte olan Erhan Kanılmaz yönetimindeki 62 AF 540 plakalı tır ile 23 EH 438 plakalı otomobil çarpıştı.

Kaza bu gün öğlen saatlerinde Elazığ Güney çevre yolu yeni köy kavşağında meydana geldi, Tunceli istikametine otomobil taşıtan 62 AF 540 plakalı tır çevre yolunda seyir halinde iken Elazığ şehir merkezinden çevre yoluna çıkmak isteyen Mehmet Celayir yönetimindeki 23 EH 438 plakalı kamyoneti altına aldı. İçersinde 4 kişinin bulunduğu kamyoneti altına alan tır yaklaşık 50 metre sürükledikten sonra ancak durabildi.

Kazadan sonra hurda haline dönen kamyonette bulunan sürücü Mehmet Celayir, Ali Celayir, Abdullah Doğan ve Muhammet Gül olay yerinde hayatını kaybettiler.

Kazanın duyulmasından sonra olay yerine çok sayıda ambulans, Afad ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. araç içersinde sıkışanları çıkarmak için yoğun çaba sarf eden itfaiye ekipleri aracı elektronik makaslarla kestikten sonra ancak çıkartabildiler.

Tır şoförü Erhan Kanılmaz’ı göz altına alan Emniyet güçleri, kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattıkları öğrenildi.

Ajans23/A.Akın

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler