YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığspor’da Denizlispor hazırlığı

Elazığspor’da Denizlispor maçı hazırlıkları yapılan tek çalışma ile başladı…

Elazığspor’da Denizlispor hazırlığı

Elazığspor’da Denizlispor maçı hazırlıkları yapılan tek çalışma ile başladı…

Elazığspor’da teknik heyet ile futbolculara verilen 1 günlük izin sona erdi. Bordo-Beyazlılar, Denizlispor Maçı hazırlıklarına yapılan tek çalışma ile başladılar.

Altınordu Maçı sonrası teknik heyetin onayıyla 1 günlük tatile çıkan Bordo-Beyazlılar, tekrar ilimizde toplanıp Ligin 11. Haftası’nda 30 Kasım Pazar günü Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına start verdiler.

Saat 19.00’da Elazığspor Tesisleri Gökmen Yıldıran 1 No’lu Antrenman Sahası’nda gerçekleştirilen günün tek çalışmasında Altınordu Maçı’nda forma giyen oyuncular ilk olarak salonda ritim ve koordinasyon ardından da rejenerasyon adı verilen yenileme çalışması yaparken diğer oyuncular ise yeni haftanın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Ümit Özat ile yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan çalışmaya Cangele dışında tüm futbolcular katıldılar.

Elazığspor’da, Denizlispor Maçı hazırlıklarına Çarşamba günü yapılacak antrenmanlarla devam edilecek.

Ajans23 / A.AKIN

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler