YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fü Devlet Konservatuvarı Mezuniyet Töreni

Fırat Üniversitesi (FÜ) Devlet Konservatuvarı 2011-2012 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılırken,...

Fü Devlet Konservatuvarı Mezuniyet Töreni

Fırat Üniversitesi (FÜ) Devlet Konservatuvarı 2011-2012 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılırken, 6. dönem mezunlarını veren Devlet Konservatuvarı’ndan bu yıl 17 öğrencinin mezun olduğu belirtildi.

Mezuniyet törenine, FÜ Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, FÜ yöneticileri, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende bir konuşma yapan FÜ Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, Devlet Konservatuvarı’nın kısa zamanda birçok etkinlik gerçekleştirerek, Fırat Üniversitesi’ni başarıyla temsil ettiğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Bingöl, “Bu bölüme gelirken belli başlı kabiliyetlere sahip, müziği seven öğrencilerimiz çalışarak başarılı oluyorlar. Bu çocuklarımızı destekleyen aileleri de bu konuda emeği geçen önemli insanlardır. Dolayısı ile öğrencilerimiz bir tek faktör değil, birçok faktörü birleştirerek bu başarıyı elde ediyorlar. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederken, mezun olan öğrencilerimize ileri ki hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum” dedi.

FÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yavuz Demirtaş da musikiyi meslek olarak seçen öğrencilerinden büyük başarılar beklediklerini ifade ederek, müzikal alanda öğrencilerin mesleklerine saygı duyması gerektiğini belirtti.

Mezuniyet töreninde öğrenciler adına konuşmayı Devlet Konservatuvarı’nı birincilik derecesiyle bitiren Deniz Yıldırım yaptı. Yıldırım konuşmasında; eğitimleri boyunca birçok konserde görev aldıklarını ifade ederek, Fırat Üniversitesi’ni Türkiye çapında düzenlenen yarışmalarda başarıyla temsil ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilerden oluşan koro, Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği eserlerinden oluşan bir konser verdi. Devlet Konservatuvarı 2011-2012 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, mezun olan öğrencilere Fırat Üniversitesi yöneticileri tarafından diplomalarının verilmesi ve ardından gerçekleştirilen kep atma töreniyle sona erdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler