YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hz. Muhammed'e Hakaret Içeren Filme Tepkiler

Elazığ'da, Cuma namazı çıkışında, Hz. Muhammed'e hakaret içeren film protesto edildi.

Elazığ'da, Cuma namazı çıkışında, Hz. Muhammed'e hakaret içeren film protesto edildi.

Namaz sonrasında İzzetpaşa Camisi önünde filmi protesto eden grup adına konuşan Elazığ Ülkü Ocakları İkinci Başkanı Ferhat Polat, İslam'ın barış dini olduğunu belirterek, "Haçlı seferlerini biz düzenlemedik" dedi. Polat, dünyanın birçok yerinde katliam ve zulümleri kimlerin yaptığını dünya kamuoyunun gördüğünü dile getirdi.

Yeni İhya Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği üyesi bir grup da PTT Meydanı önünde filme tepki gösterdi. Grup adına açıklama yapan Muhammed Suna, "Bulduğu her fırsatta İslam'a ve Müslümanlara karşı kinini kusan, İslami değerlere düşmanlığını cüretkarca ortaya koyan, İslam topraklarını işgal eden Amerika, Peygamber Efendimize hakaret içeren bir filmi yayına sokmuş, İslam aleminin yüreğine bir haçlı hançeri saplamıştır" diye konuştu.

Pankartlar açan ve sloganlar atan grup açıklamanın ardından sessizce dağıldı.

Muhabir: Bestami Bodruk

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler