YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kapı Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Kapı Dergisi ilk sayısını çıkartarak yayın hayatına başladı.

Kapı Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Kapı Dergisi, Elazığ bilinmeyen pek çok özelliğinin tanıtımı yanı sıra Siyasi, Aktüel, Spor, Kültürel ve Ekonomik alanlar faaliyetlerini kapsıyor. Aylık periyotlarla yayınlanacak olan dergide süreli ve yerel olarak ilk sayısını okuyucularıyla buluşturdu.

Harput Ajans bünyesinde kurulan Kapı Dergisi Genel Yayın yönetmeni Zakir ÖZBEY Kapı dergisinin amacını ve hedefini şöyle açıklıyor; “ Kişi toplum ve kuruluşlara yerel, bölgesel, ulusal ve uluslar arası düzeyde katkıda bulunabilmek için bu alanda çalışan uzman insanlara özgür, nitelikli fikir ve görüşlerini paylaşabilmelerini, saygın ve gelişmiş bir toplum oluşturabilmeleri için öncelikle şehir dergisi olmayı hedefliyoruz, daha sonra bölgesel akabinde ulusal dergisi olma vizyonunu taşımaya gayret edeceğiz”

Ajans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler